...tentang mad dan dua puloh 5...


dalam keluarga,aku ade 2 orang abang.yang sorang berumur 26 dan lagi sorang 25.jarak kami hanya setahun-setahun je.hari ni 29/4 hari lahir abang aku no 2 atau name panggilan dalam keluarga mad.itulah yang kitorang panggil dari kecik lagi.mase kecik2 dulu wan penah marah aku panggil die mad.nampak macam tak hormat.jadi,bile2 aku pegi umah tok,aku berpura2 panggil mad sebagai angah.tapi melekat kejap je.tak biasa ar!!tak biasa dengan mulut dan adat kitorang.hahaha..so,dah besar ni pun still lagi panggil mad.nampak lagi mesra dan manja gitu!

mad sekarang dok melepak sambil keje kat umah je.die baru abes diploma kat BMI.kalau ade org panggil die buat wayering,dia p la.kalo takde orang panggil,dia dok berdengkur kat rumah je la.mase aku study final year civil dulu,aku demam yang sangat dasat la jugak.tak penah2 aku demam dengan teruk macam tuh.sampai umi talipon mad suruh datang tgk aku bawak pi klinik.kitorang sewa keta(semua perbelanjaan ditanggung mad) p klinik kat luar.dah banyak kali aku p kilinik kat dalam,tak kebah jugak demam aku.lagi teruk ada la.bila kat klinik,mad yang bayar semua ubat2an aku..huhuh..terharu siot!!


---->selamat hari lahir buat mad!!jangan la malu2 nak pi makan kek kat dalam peti ais tuh!!